1.Do-Re-Mi [cel mai bun anime ever & primul vazut.. nici nu vroiam sa ma duc la scoala,doar ca sa vad reluarile]
2.Digimon [Pentru ca se povestea este palpitanta si caracterele personajelor sunt fascinante]
3.Inuyasha [Povestea de dragoste dintre el si Kagome.. absolut perfecta plus ca si in acest anime se bazeaza foarte mult pe pritenie.]
4.Ranma 1/2 si Detektiv Conan [nu stiu daca sunt scrise corect pentru ca eu le-am vazut in germana,dar din pacate nu am avut cum sa le termin..]
Altele ar fi : The Melancholy of Haruhi Suzumiya[la care ma uit momentan], Bleach, Naruto[cu toate ca nu l-am vazut pana la capat].
din care am vazut, mi-au placut mai multe, din care am vazut si am sa vad mi-au placut si are sa-mi mai placa si alte anime-uri,adica daca ceva lista continue...
le scriu pe cele mai romantice care m-au frapat in special... 1) Inuyasha -cred ca toti l-au vazut, si stiti de ce mi-a placut 2) lovely complex -e nemaipomenit,am plins am ris,emotii din plin;nu m-am putut dezlipi,RECOMAND la fete si baieti... 3) B gata h kei -Genre:Romantic comedy(o pustoaica simpatica care vrea sa-si ia la revedere cu virginita
tea,gaseste unul simplu,insa asa cum trebuie...desi nu planifica decit sa si-o piarda, la sfirsit se indragosteste,amuzant e ca pe tot parcursul actiunii ea se chinuie sa se dezbaiere de verginitate,insa mereu ceva nu merge;pustiul e unul retinut desi si el avea doar gindul la cit e de sexy si cit de mult ar fi vrut sa faca s...)RECOMAND NU E CENZURAT...veti avea emotii nedescrise,cel putin eu le am avut...nu am reusit sa ma dezlipesc,si l-am privit intr-o zi in intregime. 4) kimikiss -Genre: Drama, Romance SUPER si asta e foarte bun! 5)Toki o Kakeru Shojo sau mai bine The Girl Who Leapt Through Time -desi nu e anime cu episoade ci anime film,nu am putut sa nu-l remarc in lista asta,pot sa zic doar cu adevarat,ca e unul din cele mai superbe anime, care in general sau facut, nu are singie, morti, si sex, cum se poate de vazut in restul.iar mereu la vizionare te lasa cu lacrimi in ochi.
asta nu inseamna daca le-am postat in 1),2) etc. inseamna ca sunt pe locuri,pt mine toate ele sunt pe locul I
Mai am de privit o gramada,asa ca lista mea mai continue daca nu va suparati... am un calculator plin cu anime care trebuie sa le vad...
to be continnue...
Edited by Angel:anime_fan on 21/07/2010 13:07
Jesus,i-am spus lu` Neph ca e rea,ea mi-a raspuns,iar dupa ea a postat un user niste siteuri in turca iar eu i-am zis ca e exact asa cum zice el@ironie^^.Chibi l-a sters si a ramas doar postu meu.
*laughs* daca din tot ce am zis ai inteles ca esti mistocar atunci este cazu sa mai cresti putin si apoi sa revi sa purtam o conversatie pe masura =)))) Numai bine mister Alex!