|
A friend - an anime character
|
| Angel:Chibi |
Posted on 05/03/2006 13:19
|

Archangel
|
Daca ar fi sa aveti un personaj din anime drept prieten in realitate, langa voi, care sa va fie alaturi, sa va ajute..fie ca il preferati in carne si oase fie un pic mai"realist" asa ca o umbra..un prieten invisibil...pe cine ati alege si de?
|
| |
|
|
| Angel:Tzakey |
Posted on 06/03/2006 09:43
|

Angel
|
Nush dc as alege unul sg... Ce mi-a placut dintotdeauna la anime, este grupul acela strans de prieteni, in care se imparte totul... se bat, se cearta, se pupa... dar tot strans ramane. Vroiam si eu astfel de relatii cu prietenii mei... dar deh... ce stiam eu .
Cred k mai mult as vrea sa aterizez in anime-ul lor, in grupul lor... sa fiu acolo si eu, decat sa vina unul dintre ei la mine ... Dar ca sa fiu on-topic, l-ash prefera pe Ichigo din "Bleach" He's cool and funny, si de foarte mare ajutor... poate ma invata si pe mine sa dau cu sabia
All things tend to corrupt perverted minds.
~ Marcus Tullius Cicero ~ |
| |
|
|
| Angel:Devil Jin |
Posted on 06/03/2006 14:14
|

Angel
|
eu las alege pe Goku . sa ma invete sa bat de rup, sa zbor, sa fac kamehameha, tot tacamu ar fi super tare
 |
| |
|
|
| Angel:Selena |
Posted on 06/03/2006 23:16
|

Angel
|
Fiind inca sub influenta Fushigi Yuugi,eu l-as prefera pe Tamahome,nu neaparat pentru aspect,ci ca sa ma apere ,sa-mi fie mereu alaturi,sa-mi dea incredere.Si daca mai am voie sa zic unul,as zice Rei din Sailor Moon,care sa ma trezeasca la realitate si sa nu lase orice necaz sa ma doboare. ;) |
| |
|
|
| Angel:Kamikaze_Grim |
Posted on 06/03/2006 23:29
|

Angel
|
Ar fi 2 persoane : Goku deoarece este un personaj foarte interesant si As vrea sa fiu prieteni cu Personajele din Onegai Teacher: toate  ;)
I have a dream, a foolesh dream so nobody will stand in the way
"Memoria este jurnalul pe care noi toti il ducem peste tot cu noi." - Oscar Wilde |
| |
|
|
| Angel: Blue Mint |
Posted on 07/03/2006 08:35
|

Angel
|
Pai..cred k Kira din Angel Sactuary, fiindk e puternik, l-a ajutat mereu pe Setsuna...si a recunoscut k are sentimente pt noi, "bietii muritori" si da...si fiindk arata bine 

|
| |
|
|
| Angel:icemanyu |
Posted on 07/03/2006 09:03
|
Angel
|
pai cred k cel mai indicat e inuyasha....doar inu e favoritul meu...
dar...
cred k as alegeo pe kagome ...
Death it's close! Be ready for it! Sooner or later we all gona die!

AMEN!!!! |
| |
|
|
| Angel:cis_ssj |
Posted on 07/03/2006 09:42
|

Angel
|
Cum a zis shi Saky as prefera sa ma duc eu in grupul lor. Dak ar fi sa aleg.. nu shu un personaj asa k un prieten mi-ar placea sa aiba o personalitae k a lu' Kagome so...Kagome

When the blind light's gone,the unvailed darkness takes on the world
The shadow of the past hounts the plains, covered with bodies
Deaths breath wind slowly traveling towards the naked city,carring the last thought of a dieing blade-dancer
The underworld demon steps with a lieing smyle on the rotten corps
A rain dropped from an angel tear covering the smoking field
The blood river filled with dead hopes slowly travelling to unknown... |
| |
|
|
| Angel:K3nshin |
Posted on 27/03/2006 18:07
|

Angel
|
fara indoiala l as alege pe Sesshoumaru care mi ar da sfaturi bune pt orice situatie
si in caz k mor mah invie cu sabia sa |
| |
|
|
| Angel:Arthez |
Posted on 28/03/2006 20:17
|

Angel
|
Hmm...cred ca l-as alege pe Morita din Honey&Clover. Simpatic si talentat....and god damn it he won an Oscar;) De ajutat nu cred ca ar avea cu ce...doar in lupta impotriva plictisului unde sigur ar face o treaba buna (no super powers and stuff dar e idealul de prieten)
sometimes it's so crazy that nothing can save me |
| |
|
|
| Angel:NephThys |
Posted on 01/04/2006 18:12
|

Seraphim
|
i would totally choose Shaorin, the spirit of the moon...din Mamotte Shugogetten [ultimu anime vazut ]...in plus she was all those sweet Hoshigamis..like her because she`s a gentle-hearted girl..
Edited by Angel:NephThys on 05/05/2006 21:19
Oh Pitiful Shadow Bound In Darkness Looking Down Upon People And Causing Them Pain.. A Soul Drowned In Sinful Karma.. Want To Try Dying This Once? |
| |
|
|
| Angel:scifi_iary |
Posted on 22/05/2006 14:32
|

Angel
|
Tipa din poza din stanga. Nimeni nu se poate descurca in situatii letale mai bine decat ea... atat cu sau fara un vampir drept servitor... Oricum, pentru puterea mentala si inca vreo cateva chestii, o aleg pe ea ...
Edited by Angel:scifi_iary on 22/05/2006 14:33

I don't suffer from insanity... I enjoy every moment of it! |
| |
|
|
| Angel:Kīsmet |
Posted on 14/04/2007 22:09
|

Seraphim
|
Heheeee, just as friend? Neah, the hentaish side of me doesn't allow me to make that kind of choice,sooo as special friends I would like ... Tsukasa [HYD] si Sei [Maria sama ga miteiru] ^^
[ahaha so I could pick - as a normal friend Tina = Ai Yori Aosi -and drink up till morin' with her]
Edited by Angel:Kīsmet on 14/04/2007 23:09
|
| |
|
|
| Angel:Kagaroth |
Posted on 14/04/2007 23:08
|

Angel
|
Hehehe, eu il aleg pe Batou (nu stiu daca am scris bine) din GiTS, man omu' e tare in meseria lui si imi poate oferi tipsurlle de care am nevoie pentru a atinge nivedlul lui .
James MacTavish, Delta Six-One,
ex Lt-Col NEG Special Forces (Black Ops)
ex Necris Elite Guard,
7th Mercenary Fleet,
Iron Guards Team Leader. |
| |
|
|
| Angel:unagandaca |
Posted on 16/07/2010 17:29
|
Angel
|
Well,cum am vazut recent Summer Wars cred ca l-as alege Kenji Koiso. Poate ma invata si pe mine matematica  |
| |
|
|
| Angel:alex |
Posted on 19/07/2010 14:10
|

Angel
|
Eu as alege-o pe Hinata ,deoarece imi place grija sa pe care o parta fata de cei din jurul ei.
Life isn't about finding yourself,life is about creating yourself. |
| |
|
|
| Angel:Deedz |
Posted on 20/07/2010 16:03
|

Angel
|
i want Hiroshi Nakano [din Gravitation] to be my fwend. Intotdeauna am vrut. Habar nu am de ce... probabil pentru ca are o personalitate asemanatoare cu a mea si pentru ca are impulsul ala de a se baga pe el in cacat pentru a-si scoate prietenii [scuzati limbajul xD]... okay.. that sounded selfish,but i do that also. .___. Ah da! Si pentru ca e bun intr-ale chitaritului,ca sa zic asa... si vreau si io lectii in plus,ca nu mi-au ajuns doi ani cu prof.. teehee

it's just a dare that needed to be accomplished.. >.> i'm talkin' about the sig.image lol
Find your own way,
Choose the right path between left or right
Don't let the world to influence your mind
You still can fly...
http://s11.bitefi...bite/63949
wouldn't mind for a bit of help ^.^"
http://s1.antzzz....68&s=1this one's awesome!
|
| |
|
|
| Angel:dejetzel |
Posted on 03/08/2010 13:52
|

Angel
|
Eu as alege-o pe Orihime Inoue - just for the boobs...
Tu esti lumina de luni dupa-amiaza
|
| |
|
|
| Angel:xBloodyx |
Posted on 14/08/2010 16:24
|

Angel
|
Pai cred ca as alege`o pe Nel [Bleach] <3 Imi place comportamentul ei imatur xD cred ca m`ar distra la culme sa o am ca prietena pe langa faptul ca seman putin cu ea la capitolul atasare
Si ar mai fi si Yachiru xD Stilul ei de`a pune porecle mereu si de a fi atat de dulcica imi da o stare de spirit buna )

I`m the bitch in your dreams  |
| |
|