|
BB all
|
| Angel:alex |
Posted on 17/07/2010 14:21
|

Angel
|
Am stat mult pe ganduri pana sa ajung la decizia de a pleca.Nu stiu de ce o fac,dar cred ca nu prea m-am integrat.Oricum va urez succes in continuare si bafta la revista Chibi
Life isn't about finding yourself,life is about creating yourself. |
| |
|
|
| Angel:Deedz |
Posted on 17/07/2010 21:06
|

Angel
|
oh,well... daca nici tu nu stii de ce o faci atunci nu e de bine. hehe...
cat despre partea cu integrarea.... pentru acelasi motiv as putea si eu sa-mi iau zborul,dar tine cont de faptul ca ingerasii pe care i-ai gasit aici sunt membri ai acestui forum de mai bine de 2 sau 3 ani;e normal sa se inteleaga bine intre ei si sa ti se para ca nu te accepta[chiar daca,din cate am observat eu,accepta pe toata lumea si tu nu ai fost o exceptie ]
imi pare rau ca pleci.
Oricum bafta in continuare in tot ce ai de gand sa faci. ^^ and enjoy gaming,btw

it's just a dare that needed to be accomplished.. >.> i'm talkin' about the sig.image lol
Find your own way,
Choose the right path between left or right
Don't let the world to influence your mind
You still can fly...
http://s11.bitefi...bite/63949
wouldn't mind for a bit of help ^.^"
http://s1.antzzz....68&s=1this one's awesome!
|
| |
|
|
| Angel:launico |
Posted on 17/07/2010 23:21
|

Angel
|
nu prea iti inteleg decizia... sincer... sa sti ca au mai fost persoane care au vrut sa plece, dar s-au intors. cat despre integrare... nu cred ca nu te integrezi. gandeste-te ca noi ne-am cunoscut aici si vorbim pe mess, dar nu numai... si aici se poate vorbi pe chat 
sper sa te mai gandesti
Cand crezi ca totul s-a sfarsit apare o raza de speranta... Iar acea raza este un inger <3
 |
| |
|
|
| Angel:Chibi |
Posted on 17/07/2010 23:31
|

Archangel
|
Multumim mult ca ai fost alaturi de noi si ca ai dorit sa iti iei ramas bun..Bafta multa si ai grija de tine
|
| |
|
|
Posted on 18/07/2010 08:42
|

Angel
|
Multumesc
| |
|
|
Posted on 18/07/2010 21:25
|

Angel
|
WOW Deedz imi place cum ai spus-o,incepi sa ma convingi sa raman dar nu stiu ce sa fac,tre sa ma gandesc mai bine.Orikum ms Deedz
| |
|
|
| Angel:Deedz |
Posted on 19/07/2010 13:05
|

Angel
|
Nicio problema; ma bucur ca reusesc si eu sa conving pe cineva. Hehe.. Si totusi e aiurea sa pleci fara niciun motiv [disconsiderand partea cu integratul, care oricum cade ^^].
In orice caz.. e decizia ta. Daca tu chiar vrei sa pleci.. e in regula,e doar un forum... nu moare nimeni,dar e mai frumos sa pleci cu un motiv bun.
Think twice before saying stuffs. ^^

it's just a dare that needed to be accomplished.. >.> i'm talkin' about the sig.image lol
Find your own way,
Choose the right path between left or right
Don't let the world to influence your mind
You still can fly...
http://s11.bitefi...bite/63949
wouldn't mind for a bit of help ^.^"
http://s1.antzzz....68&s=1this one's awesome!
|
| |
|
|
Posted on 19/07/2010 14:06
|

Angel
|
Avand in vedere ca nu am gasit un motiv bun sa plec,atunci voi ramane.
| |
|
|
| Angel:Chibi |
Posted on 19/07/2010 15:19
|

Archangel
|
ehehe..bine ai revenit . Ti am trimis si un mail, dar nu stiu daca l ai promit. Anyway, welcome back
|
| |
|
|
Posted on 19/07/2010 19:34
|

Angel
|
MS Chib ,orikum simt nevoie sa vad dau o explicatie pentru ceea ce am vrut sa fac:se pare ca am avut ceva probleme personale si ma hotarasem sa plec,insa mi-a trecut.
Edited by Angel:alex on 19/07/2010 19:36
| |
|
|
| Angel:dejetzel |
Posted on 01/08/2010 22:15
|

Angel
|
*facepalm* eu nu cred ca m-am integrat niciodata... pur si simplu viata virtuala nu e stilul meu(in afara de un cs). Prefer berea si iesitul in discoteci si chefurile care m-au facut sa am restante oricand. Insa asta nu e un motiv sa plec de pe forum. Mai dau un log-off(ce-i drept a fost de vreo 6 luni cred, insa m-am cam rupt de tot ce inseamna distractie si distrageri in ultima vreme pt ca am avut nevoie de timp), insa revin. Mi se pare o masura prea radicala sa iti iei ramas bun cu totul.
Tu esti lumina de luni dupa-amiaza
|
| |
|
|
Posted on 21/08/2010 22:28
|

Angel
|
-
Edited by Angel:alex on 25/08/2010 22:19
| |
|
|
| Angel:NephThys |
Posted on 23/08/2010 23:39
|

Seraphim
|
Dude .. what`s up with all this drama?
Adica serios..... Te inregistrezi pe un site sa postezi, sa citesti.. sa te joci.. sa pari mistocar.. sa pari cool, inteligent.. si n alte aberatii.. Ce rost isi are atata drama?
I`m not in touch with my feminine side nowadays and my emotive side took a vacation.. Asa ca nu pot fi intelegatoare. o_O
In mod normal nu as fi postat dar deja e prea mult pt mine..
Iti urez bafta la socializare.. preferabil nu d`asta online.. si tot inainte!
Ciao!
Oh Pitiful Shadow Bound In Darkness Looking Down Upon People And Causing Them Pain.. A Soul Drowned In Sinful Karma.. Want To Try Dying This Once? |
| |
|
|
| Angel:ukyotachibana |
Posted on 31/08/2010 12:55
|

Angel
|
Si toata lumea este fericita. Happy ending ^_^ . Welcome back!

Turn your wounds into wisdom. |
| |
|